söndag 8 augusti 2010

Löpning

Nu har jag varit ute och sprungit. Inte långt, men jobbigt :) Få se imorgon. Men jag tog inte slut på mig direkt så jag antar att det kommer kännas okej. Börjar försiktigt...

3 kommentarer:

Fru Söderlund sa...

Åh, Gud vad glad jag blir!!! Äntligen en till med Psoriasis artit! Naturligt vis är jag inte glad för att du fått psoa men jag är glad du hittade mig så att jag kunde hitta dig!!
Vad har du fått för mediciner? Vad står du på för medicinering nu? Brukar du få blåsor i munnen? Vart har du mest ont?

S sa...

Hej där! Jag har fått utskrivet orudis retard men försökt låta bli att ta... annars iprén i massor :( just nu mår jag bra SÅ SKÖNT! blåsor i munnen var en nyhet för mig - har du det? kanske vanligt? Har inte haft det, förutom vanliga förkylningsblåsor men nu när jag tänker efter kanske det inte var vanliga såna utan nåt som har med psoa att göra?! Har du det? jag får mest ont i överkroppen och oftast i mina axlar, bröstryggen och framme i bröstet. AJ aj aj jävlar vad ONT det kan göra. :( du då?

Anonym sa...

Hejhej hamnade in på din blogg via google. Jag är 19 årig tjej och fick nyligen diagnoses psoriasis och misstänker att jag även har artrit. Känner mig vilsen i detta, maila mig gärna annanneli@hotmail.com!